Nyheder

I lasersvejsningens verden er præcision og kraft altafgørende.Et navn, der står synonymt med disse kvaliteter i branchen, er F-Theta linsen, et produkt, der revolutionerer området for lasersvejsning.

Ifølge data indsamlet fraCarman Haas Laser hjemmeside, F-Theta scanningslinserne er en væsentlig faktor til at forbedre galvo scanning laserprocessen.Denne linse forvandler den komplekse verden af ​​lasersvejsning til et plug-and-play-modul, der er let at bruge og alligevel yderst funktionelt.

Teknologien bag F-Theta-objektivet involverer at transformere en stråles divergens til et større, mere anvendeligt sted.Denne stråleudvidelsesevne, suppleret med et avanceret galvanometersystem, viser sig at være afgørende for at kontrollere scanningsprocessen.

 Udnyt præcisionens kraft1

F-Theta-objektivets egenskaber

F-Theta-objektiverne designet af Carman Haas er specificeret til et bølgelængdeområde på 1030-1090nm, max kapacitet på 10000W.

Med indgangspupiller tilgængelige i 10 mm, 14 mm, 15 mm, 20 mm og 30 mm er tilpasning et andet stort aktiv, som Carman Haas tilbyder.F-Theta linserne kan sikre forskellige arbejdsområder, fra så små som 90x90 mm til så store som 440x440 mm.

Ud over disse konventionelle produkter har Carman Haas også skræddersyet en elliptisk pletfeltlinse i stort format specielt til hårnålesvejsning (Max.arbejdsområder 340x80mm), som kan dække emnet i fuld bredde uden at flytte til arbejdsmaskinen, hvilket forbedrer svejseeffektiviteten.

Forvandling af svejselandskabet

Fra perspektivet fra små, præcisionsafhængige industrier til store produktionsenheder er de iboende fordele ved F-Theta-objektiver tydelige.

Industrier som bilindustrien og luftfart, hvor præcis svejsning spiller en afgørende rolle, kan drage fordel af F-Theta-linseteknologien.

Tilbyder en blanding af fleksibilitet, præcision og kraft, F-Theta linserne fra Carman Haas er en game-changer på lasersvejsningsarenaen.

Ved at skabe en verden, hvor indviklet svejsning gøres lettere og mere effektiv, fortsætter Carman Haas med at forbedre kvaliteten og præcisionen af ​​lasersvejsning gennem deres F-Theta linser.

Omfavn fremtiden for svejsning med Carman Haas F-Theta linser.

For mere detaljeret produktinformation, besøgCarman Haas Laser hjemmeside.


Indlægstid: 30. oktober 2023